Geld lenen voor woning in het buitenland

Denk je erover na om geld te lenen voor een woning in het buitenland? Veel mensen koesteren deze droom. Voordat je een woning in het buitenland kunt kopen, moet je een hoop regelen. De meeste mensen hebben niet genoeg eigen vermogen om een huis te kopen in het buitenland. De oplossing? Een geld lening voor een woning in het buitenland! Zo is het alsnog mogelijk om jouw droomhuis te financieren. Kredietconcurrent kan voor jou kredietaanbieders met elkaar vergelijken. Jouw aanvraag wordt naar verschillende aanbieders verzonden. Kies voor de aanbieder met de gunstigste voorwaarden. Vervolgens stelt Kredietconcurrent een offerte voor je op.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

De regels als je geld gaat lenen voor een woning in het buitenland

Als je een huis in het buitenland koopt, heb je te maken met andere regels dan wanneer je een huis koopt in Nederland. Zowel de fiscale als financiële regels zijn anders. Banken zijn voorzichtig met het verstrekken van hypotheken voor huizen in het buitenland. De rente is doorgaans hoger. Dat is een gevolg van het hogere risico voor de bank. Het is voor een bank al moeilijk om het risico te bepalen van het verstrekken van een hypotheek in Nederland, laat staan in het buitenland. Dat heeft allerlei gevolgen voor de voorwaarden die banken stellen. Meer redenen om te kiezen voor het afsluiten van een lening in plaats van een hypotheek.

De voordelen van het afsluiten van een lening

Tijdens het afsluiten van een lening worden geen kosten in rekening gebracht. Wist je dat een krediet sneller geregeld is dan een hypotheek? Ook is er geen taxatierapport vereist. Bij Kredietconcurrent kun je geld lenen voor een woning in het buitenland. Als je geld gaat lenen is voorzichtigheid geboden. Meestal is een lening afsluiten het goedkoopst. Kopen op afbetaling is een stuk duurder. Als je geld gaat lenen voor een woning in het buitenland, betaal je het huis per maand. De rente ligt lager dan bij kopen op afbetaling. De lasten zijn dan ook minder hoog. Bij Kredietconcurrent heb je niet alleen lage maandlasten, maar ook nog eens een scherpe rente. Het is belangrijk dat geld lenen op een verantwoorde manier gebeurt. Bij Kredietconcurrent kun je geld aanvragen voor een lening voor een woning in het buitenland. Voor de goedkoopste lening moet je bij ons zijn.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep