Geld lenen 2e woning

Geld lenen voor een 2e woning bij Kredietconcurrent

Bij Kredietconcurrent is het mogelijk om geld te lenen voor een 2e woning. Dat regel je heel eenvoudig op onze website. Het is niet voor iedereen weggelegd om een 2e woning te financieren met spaargeld. Niet alle Nederlanders zitten erop te wachten om een hypotheek af te sluiten voor bijvoorbeeld een recreatiewoning. Dat is waar Kredietconcurrent om de hoek komt kijken; bij ons kun je geld lenen voor een 2e woning met uitstekende voorwaarden. Bij ons moet je zijn voor de goedkoopst mogelijke lening. Dat kunnen we beloven omdat we meerdere kredietaanbieders met elkaar vergelijken. Lees verder om erachter te komen wat er komt kijken bij voor een 2e woning geld lenen.

✓ Lage maandlasten en zeer scherpe rente

✓ Zelf gemakkelijk je krediet berekenen

✓ Direct online je krediet berekenen

✓ Transparantie hoog in het vaandel

Bekijk uw voordeel

De voordelen van geld lenen voor een 2e woning

 

Geld lenen voor een 2e woning heeft verschillende voordelen. Als je bij ons een lening afsluit, weet je precies waar je aan toe bent; de rente, looptijd en maandlasten worden van tevoren tot in detail besproken met de klant. Je komt dus niet voor nare verrassingen te staan. Je weet wanneer de schuld is afgelost. Wel zo prettig, want veel mensen vinden het best spannend om geld te lenen. Als je je spaargeld niet hoeft in te zetten om een 2e woning te bekostigen, kun je bijvoorbeeld van dit geld een nieuwe auto kopen die je gebruikt om naar het nieuwe huisje te rijden. Zo combineer je het beste van twee werelden. Als je een hypotheek afsluit, mag je hoogstens 75% van de waarde van de woning lenen. Je kunt dus eigenlijk nooit het hele tweede huis betalen met een hypotheek. Je moet alsnog een beroep doen op je spaargeld, of bijvoorbeeld op zoek gaan naar een consumptief krediet.

Geld lenen doe je bij Kredietconcurrent

Geld lenen is dus om verschillende redenen een stuk handiger dan het afsluiten van een hypotheek. Soms moet je dan alsnog een lening afsluiten om het resterende bedrag te kunnen betalen. Voor zekerheid moet je bij Kredietconcurrent zijn. Je kunt ook geld lenen om een 2e huis te kopen dat je vervolgens gaat verhuren. Alles is mogelijk bij Kredietconcurrent. Als je een 2e huis in het buitenland wilt kopen, is het nagenoeg onmogelijk om een hypotheek te krijgen. Wij maken het graag mogelijk voor mensen om in het buitenland te wonen. Als je geld wilt lenen voor een 2e woning moet je dus bij Kredietconcurrent zijn.

Financieel Fit

Kredietconcurrent is onderdeel van de Financieel Fit Groep