Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen via Kredietconcurrent

Voorwaarden & acceptatiecriteria

Waar moet u aan voldoen om geld te kunnen lenen

Kredietconcurrent bemiddeld voor diverse geldverstrekkers. Elke geldverstrekker heeft zijn eigen acceptatie kader. Kredietconcurrent is een professionele kredietbemiddelaar. Wij gaan voor u op zoek naar een voordelige financiering met de beste voorwaarden. Maar u wilt natuurlijk wel graag weten of een aanvraag voor een lening indienen ook nut heeft. Op acceptatiecriteria voor geld lenen geven wij u inzicht in een aantal richtlijnen die er zijn voor geld lenen.

Om voor een geldlening in aanmerking te kunnen komen bij  Kredietconcurrent dient u in ieder geval aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs
 • U bent tussen de 21 en 68 jaar
 • U heeft geen negatieve codering(en) bij het BKR staan
 • U beschikt over een vast en bestendig inkomen
 • U bent niet thuis – of inwonend

Daarnaast gelden er nog een aantal acceptatiecriteria met betrekking tot het inkomen dat meegenomen mag worden in de berekening voor een geldlening. Inkomen dat onze bankpartners wel mee mogen nemen is:

 • Inkomen uit een vast dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Inkomen uit overwerk, ploegentoeslag, onregelmatigheidstoeslag
 • Inkomen uit een tijdelijk dienstverband halfjaar of jaarcontract
 • Inkomen uit pensioen, vut, pré pensioen
 • Inkomen uit WAO/WIA uitkeringen
 • Inkomen via het uitzendbureau fase C (fase A niet en B beperkt)

Geld lenen en Zelfstandig ondernemer

Bent u zelfstandig ondernemer? Geld lenen als ondernemer is niet altijd mogelijk. Uitzonderingen bestaan wanneer u een lening aanvraagt lenen voor privédoeleinden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt zo spoeding mogelijk een terugkoppeling. Een belangrijke voorwaarde is dat u 3 jaar of langer zelfstandig ondernemer bent. Indien u in aanmerking komt voor een lening zullen de jaarrekeningen over de afgelopen 3 jaar worden opgevraagd.

 

Geld lenen met Tijdelijk dienstverband

Ook als u een tijdelijk dienstverband heeft kan het nog mogelijk zijn om een geldlening af te sluiten. In sommige gevallen is het mogelijk dat uw tijdelijke inkomen 100% meegenomen kan worden. De voorwaarden hiervoor zijn dat u in ieder geval de laatste 12 maanden inkomen moet hebben gehad uit een dienstverband. U moet gehuwd of samenwonend zijn, een bekend BKR hebben en beide boven de 30 jaar zijn. Als laatste geldt nog dat u een koopwoning moet hebben. Voldoet u aan 4 van de 5 eisen? Dan kan het voor u mogelijk zijn om een geldlening af te sluiten. Overigens is de eis dat u samenwonend of gehuwd bent een harde vereiste. Als u hier niet aan voldoet zal uw inkomen slechts beperkt worden meegenomen.

 

Geen volledig inzicht

U weet nu voor een belangrijk deel de acceptatiecriteria voor geld lenen. Toch geeft dit geen volledig beeld van uw (on)mogelijkheden. U kunt namelijk aan alle bovenstaande criteria voldoen, maar toch kan het zo zijn dat de bank u nog altijd geen lening wil geven. Als u een lening aanvraag bij ons heeft ingediend zullen wij u de reden van de eventuele afwijzing van uw kredietaanvraag mailen.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl