Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Kredietconcurrent

Alles wat u moet weten over Kredietconcurrent

Wie zijn we?

Kredietconcurrent B.V. is een onderdeel van de Kredietadviseur en is bemiddelaar in consumentenkredieten, alsmede in verzekeringen. Doordat wij met vele banken en financieringsmaatschappijen samenwerken, zijn wij in staat om u als consument een zo goedkoop mogelijke lening aan te bieden tegen zeer gunstige voorwaarden.

 

Onafhankelijk bemiddelaar

Kredietconcurrent B.V. is werkzaam als onafhankelijk bemiddelaar in consumptieve kredieten en verzekeringen en heeft geen enkele contractuele verplichting met aanbieders. Dit stelt ons in staat om u altijd objectief te helpen en daadwerkelijk op zoek gaan naar de meest voordelige lening voor u. Indien wij u geen competitief aanbod kunnen doen, zullen we u dit ook mededelen.

Dienstverlening

Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van leningen en kredieten en worden met een vast maandsalaris beloond. Zij staan altijd voor u klaar en proberen u in alle gevallen zo goed mogelijk van dienst te zien. Bent u niet tevreden met onze dienstverlening? Dan kunt u eventueel een klacht indienen door ons een brief sturen ter attentie van de Directie. Voor onverhoopte geschillen zijn wij aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl