Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Lagere rentes voor uw bestaande lening(en)

Wilt u uw dure persoonlijke lening oversluiten en profiteren van onze lage rentes? Het oversluiten van een lening is bij Kredietconcurrent snel en eenvoudig en het zorgt ervoor dat ook u aan het eind van de maand meer geld overhoudt.

 

Waarom oversluiten?

Het doel van het oversluiten van uw persoonlijke lening is uiteraard het besparen van geld. En dat is in veel gevallen mogelijk, niet alleen mogelijk omdat de rente in de afgelopen periode flink is gedaald, maar ook omdat Kredietconcurrent u goede voorwaarden en zeer scherpe rentetarieven kan bieden. Verder is het indien gewenst ook mogelijk de looptijd aan te passen, de leensom te verhogen of de lening over te sluiten in een doorlopend krediet, zodat u flexibeler kunt lenen en altijd geld achter de hand heeft.

 

Samenvoegen leningen

Een ander groot voordeel van oversluiten is dat u verschillende leningen kunt samenvoegen. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw financiële situatie overzichtelijker wordt en u nog maar één bedrag per maand betaalt, maar ook dat u kunt profiteren van nog lagere rentetarieven. Het rentetarief voor grote leningen ligt namelijk lager dan het rentetarief voor kleine leningen.

Oude persoonlijke leningen

Het oversluiten van een lening is in de meeste gevallen gratis, maar als u een oude persoonlijke lening heeft zijn er soms extra kosten. In het verleden moest bij het inlossen van persoonlijke leningen namelijk soms een boete worden betaald. Als dit voor u het geval is, zal de boete worden opgeteld bij de leensom en is het mogelijk dat u ondanks een lagere rente uiteindelijk meer moet betalen.

Toch loont het altijd om een offerte aan te vragen. Aan het aanvragen van een offerte zijn geen kosten verbonden en als blijkt dat u geen kosten kan besparen door uw lening over te sluiten, dan kunt u het aanbod gewoon naast u neer leggen.

 

Direct een offerte aanvragen

Uw persoonlijke lening oversluiten?. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Na het ontvangen van uw gegevens zullen we u zo spoedig mogelijk contacteren en u een overzicht sturen van de beste aanbiedingen van onze partnerbanken.

Maak gebruik van onze gratis oversluitservice


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl