Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Minder rente betalen over uw DSB-lening

Heeft u nog altijd een lening van de DSB bank? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd om deze over te sluiten. U betaalt in dat geval namelijk al jaren teveel rente en u kunt dus veel geld besparen door uw lening over te sluiten.

Waarom oversluiten?

De oude leningen van de DSB Bank staan bekend om hun relatief hoge rentes en het grootste voordeel van het oversluiten is dan ook zonder twijfel dat u minder gaat betalen. Daarnaast hebben leningen vandaag de dag ook betere voorwaarden. Door uw lening over te sluiten kunt u waarschijnlijk vele euro’s per maand besparen en kunt u uw lening sneller aflossen. U kunt bij het oversluiten bovendien zelf bepalen of u een persoonlijke lening of een doorlopend krediet wilt.

Direct een offerte aanvragen?

U kunt uw DSB lening oversluiten door een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Oversluiten is mogelijk ongeacht of u gebruik heeft gemaakt van de compensatieregeling van DSB. Na het ontvangen van uw informatie, zullen we contact met u opnemen en u zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheden en potentiële besparingen.

Maak gebruik van onze gratis oversluitservice


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl