Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Lagere rentes voor uw bestaande lening(en)

Heeft u op dit moment een duur doorlopend krediet of denkt u dat u teveel betaalt? Dan kunt dit krediet snel en eenvoudig oversluiten naar Kredietconcurrent om zo minder rente te betalen en dus geld te besparen.

Waarom oversluiten?

Een doorlopend krediet wordt doorgaans overgesloten om geld te besparen. Aan het oversluiten zijn geen kosten verbonden en doordat de rente op dit moment op een historisch laag niveau staat, is geld besparen in veel gevallen mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk een doorlopend krediet over te sluiten in een persoonlijke lening, zodat u weet waar u aan toe bent en aan het einde van de looptijd de lening volledig heeft afgelost.

 

Samenvoegen leningen

U kunt met onze gratis oversluitservice bovendien verschillende leningen samenvoegen en zo nog meer besparen. Het rentetarief op kleine leningen is hoger dan het rentetarief op grote leningen en door uw leningen samen te voegen kunt u dus profiteren van een lager rentetarief. Door uw leningen samen te voegen hoeft u bovendien maandelijks nog maar één bedrag te betalen en wordt uw financiële situatie overzichtelijker.

Direct een offerte aanvragen

Uw doorlopend krediet oversluiten? Het aanvragen van een offerte is gratis en volledig vrijblijvend en u zit dus nergens aan vast. Wij zullen na het ontvangen van uw aanvraag zo snel mogelijk contact met u opnemen en u laten weten wat de mogelijkheden zijn.

Maak gebruik van onze gratis oversluitservice


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl