Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Beheren van uw leningen

Lagere rentes betalen over uw bestaande lening(en)

Welke leningen kunt u oversluiten?

U kunt voor o.a. de volgende leningen een oversluitaanvraag indienen bij Kredietconcurrent:

U kunt leningen eenvoudig online oversluiten en u bepaalt na het ontvangen van de offerte zelf of u uw lening wilt oversluiten.

 

De voordelen van oversluiten

Het oversluiten van uw leningen naar Kredietconcurrent heeft de volgende voordelen:

 • U leent tegen de beste voorwaarden en de laagste rente
 • U kunt meerdere leningen samenvoegen in één overzichtelijke lening met één maandtermijn en een nóg lagere rente
 • U kunt de looptijd van uw lening aanpassen
 • U kunt uw lening oversluiten in een persoonlijke lening of een doorlopend krediet
 • U kunt indien gewenst de leensom verhogen

 

Maak gebruik van onze gratis oversluitservice

Leningen samenvoegen

 • Wat kost oversluiten?

  Een belangrijk voordeel van het oversluiten van leningen is dat u meerdere leningen kunt samenvoegen. U bespaart dan nog meer, omdat het rentetarief op één grote lening lager is dan het rentetarief op verschillende kleine leningen. Daarnaast kunt u eenvoudiger het overzicht bewaren, doordat u nog maar één lening heeft en elke maand nog maar één bedrag hoeft te betalen.

  Het oversluiten van een lening is in verreweg de meeste gevallen gratis. Alleen bij zeer oude persoonlijke leningen wordt er soms een boeterente in rekening gebracht. Als u niet zeker weet of uw lening boetevrij kan worden afgelost, kunt u altijd een offerte aanvragen. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend.

 • Een offerte aanvragen

  Heeft u al een of meerdere bestaande leningen en heeft u het idee dat u teveel betaalt? Of denkt u dat het handiger is om alle leningen onder te brengen bij een partij die u altijd de laagste rente biedt? Dan is het een goed idee om te kijken of u deze leningen kunt onderbrengen bij Kredietconcurrent.

  • Bij Kredietconcurrent bent u verzekerd van gunstige voorwaarden en lage rentes
  • Door leningen samen te voegen kunt u profiteren van nóg lagere rentetarieven
  • Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend

  Wanneer u een offerte aanvraagt zullen wij uw gegevens verwerken en u zo snel mogelijk een overzicht van het aanbod van de partnerbanken sturen. U ziet dan direct wat u kunt besparen en kunt op basis van die informatie een keuze maken. Net als bij het afsluiten van een lening zal er een BKR-toetsing plaatsvinden voor de goedkeuring van uw aanvraag.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl