Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Maximale leenbedrag & renteaflossing berekenen

 • Wilt u graag weten hoeveel u maximaal kunt lenen?

  Wat kost een lening en hoeveel rente moet u betalen? Gebruik de onderstaande tool voor het berekenen van uw lening. Het invullen van de berekentool geeft u inzicht en antwoorden op de meestgestelde vragen.

  • U leent verantwoord tegen lage rentes bij Kredietconcurrent
  • U betaalt voor het afsluiten van een lening geen afsluit- en bemiddelingskosten
  • U kunt uw lening online afsluiten
 • Over de berekentool

  Een aantal belangrijke zaken om in uw achterhoofd te houden bij het gebruik van de berekentool:

  • Het bedrag de u maximaal kunt lenen is afhankelijk van uw inkomsten en uw persoonlijke situatie
  • De kosten van een lening zijn afhankelijk van het soort lening, het rentetarief, de looptijd en uw persoonlijke situatie
  • De tool geeft slechts een indicatie van de maximale leensom en de kosten, het definitieve aanbod ontvangt u na het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte

   

Bereken hoeveel u kunt lenen


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Vergelijk uw rente

Werkwijze

Wilt u meer weten over geld lenen? Kredietconcurrent helpt u graag verder. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt. Welke stappen u kunt nemen, en waar u rekening mee zou kunnen of moeten houden.

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl