Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Doorlopend Krediet: Kredietlimiet

Uw kredietlimiet geeft aan wat het maximale bedrag is dat u kunt opnemen

Wat is een kredietlimiet?

Als u een doorlopend krediet afsluit, spreekt u met de kredietverstrekker een maximaal bedrag af dat u mag lenen. Dit bedrag wordt ook wel de kredietlimiet genoemd.

 

Kredietlimiet

De kredietlimiet is dus het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. U hoeft echter niet het volledige bedrag op te nemen en zolang u onder uw kredietlimiet blijft, kunt u zelf bepalen hoeveel u leent en eventueel op een later tijdstip extra geld opnemen. Bij een doorlopend krediet kan geld dat wordt afgelost ook gewoon opnieuw worden opgenomen.

Rentekosten

U betaalt bij een doorlopend krediet alleen rente over het bedrag dat u daadwerkelijk heeft opgenomen. De rentekosten worden dus niet gebaseerd op de kredietlimiet en een hoge kredietlimiet betekent niet dat u automatisch ook hogere rentekosten heeft. De rente op een doorlopend krediet is variabel en kan dus gedurende de looptijd van de lening stijgen of dalen.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Wilt u meer weten over geld lenen? Kredietconcurrent helpt u graag verder. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt. Welke stappen u kunt nemen, en waar u rekening mee zou kunnen of moeten houden.

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl