Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Een voorschot nemen op de toekomst

We staan allemaal wel eens voor een grote aankoop of een grote uitgave waarvoor we eigenlijk net wat te weinig gespaard hebben. Een lening kan dan helpen het tekort aan te vullen en het geeft ons de tijd het bedrag over een langere periode terug te betalen.

Waarom lenen?

Door geld te lenen kunt een voorschot nemen op uw inkomsten en een aankoop of betaling doen die u met uw spaargeld niet kunt betalen. De lening kan daarna over een langere periode langzaam worden afgelost. Dit kan niet alleen nuttig zijn wanneer u een grote aankoop of investering wilt doen, maar ook als u door onverwachte omstandigheden voor een grote uitgave komt te staan.

 

Rentekosten

Lenen heeft uiteraard ook een nadeel, u moet over het geleende bedrag namelijk rente betalen. Het kost dus uiteindelijk wat meer dan wanneer u het bedrag zelf bij elkaar zou sparen. Bij Kredietconcurrent zijn we er echter in gespecialiseerd de rentekosten zo laag mogelijk te houden, zodat het verschil tussen sparen en lenen klein blijft. De historisch lage rente helpt daar ook bij, lenen was nog nooit zo goedkoop.

Een lening afsluiten

Heeft u op dit moment geld nodig, bijvoorbeeld voor een grote aankoop? Vraag dan nu een lening aan bij Kredietconcurrent. Kredietconcurrent werkt samen met verschillende banken en door het grote aantal leningen dat we jaarlijks afsluiten, kunnen wij u een zeer scherp rentetarief garanderen. Daarnaast zijn onze leningen uiteraard voorzien van heldere en eerlijke voorwaarden en zijn er geen addertjes onder het gras.

Ontdek welke lening het best bij u past


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl