Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Een lening afsluiten zonder een vast inkomen

Het is doorgaans niet eenvoudig om een lening af te sluiten als u een uitkering heeft. Meestal zien kredietverstrekkers liever een vast contract met een vast inkomen. In sommige gevallen kunt u met een uitkering toch geld lenen.

Wie komt in aanmerking?

Veelal worden uitkeringen gezien als lage inkomens en met een laag inkomen lenen is niet altijd even eenvoudig. Toch is het soms wel mogelijk. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een pensioen, AOW-, WAO- of WIA-uitkering heeft en niet meer wordt herkeurd. In dit geval nemen kredietverstrekkers uw inkomen uit deze uitkering vaak volledig mee. Als u nog herkeurd moet worden of een WGA- of IVA-uitkering heet, dan wordt het inkomen uit deze uitkering voor 70% meegenomen. Als u een WW-uitkering, Wajong of bijstand heeft, dan is geld lenen in de meeste gevallen geen optie.

Een lening aanvragen bij Kredietconcurrent

Heeft u een uitkering en wilt u kijken of u in aanmerking komt voor een lening? Stuur dan gerust een aanvraag voor een lening in. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Wilt u meer weten over geld lenen? Kredietconcurrent helpt u graag verder. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt. Welke stappen u kunt nemen, en waar u rekening mee zou kunnen of moeten houden.

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl