Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Kleine lening bij Kredietconcurrent

Bij Kredietconcurrent leent u grote of kleine bedragen, zonder extra kosten

Persoonlijke lening

Als u een kleine lening wilt afsluiten, dan heeft u het geld waarschijnlijk direct nodig. U kunt kiezen tussen een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Met een persoonlijke lening leent u eenmalig het bedrag dat u nodig heeft tegen een vaste rente. U betaalt vervolgens gedurende de looptijd elke maand een vaste maandtermijn terug tot u het bedrag volledig heeft afgelost.

 

Geen extra kosten

Aan het lenen van kleine bedragen zijn in principe geen extra kosten verbonden. Bij Kredietconcurrent betaalt u nooit afsluit- of bemiddelingskosten en het maakt dus niet uit of u een klein bedrag of een groot bedrag leent. Wel is de rente op kleinere leningen wat hoger dan de rente op grote leningen. Dit komt voornamelijk doordat banken alleen rentekosten in rekening brengen, terwijl er in werkelijkheid ook andere kosten, zoals administratiekosten, worden gemaakt.

Een aanvraag indienen

Wilt u een kleine lening afsluiten? Gebruik de onderstaande berekentool om te bepalen of het door u gewenste bedrag geleend kan worden en vul vervolgens uw gegevens in om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Bereken hoeveel u kunt lenen


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Wilt u meer weten over geld lenen? Kredietconcurrent helpt u graag verder. Via onze website kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een kredietofferte aanvragen. Hieronder leggen wij u uit hoe het werkt. Welke stappen u kunt nemen, en waar u rekening mee zou kunnen of moeten houden.

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl