Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Binnen korte termijn geld lenen

Wij begrijpen dat als u geld wilt lenen, u dit geld ook het liefst binnen korte termijn ontvangt. We hebben ons aanvraagproces voor leningen daarom volledig geoptimaliseerd. Het proces van aanvraag tot uitbetaling duurt bij Kredietconcurrent slechts enkele dagen.

Het aanvraagproces

Een lening aanvragen en afsluiten bij Kredietconcurrent is zo gedaan:

  • Vraag een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zullen daarna contact met u opnemen om uw aanvraag te bevestigen en eventueel ontbrekende details aan te vullen.
  • U ontvangt vervolgens binnen enkele uren een duidelijk overzicht met het aanbod. Als u tevreden bent met het aanbod, laat u ons weten welke aanbieding het beste bij uw wensen past.
  • Wij zullen vervolgens het contract voor de lening opstellen en toesturen per email. Dit contract moet u uitprinten, ondertekenen, inscannen en terugsturen.
  • Zodra wij het contract ondertekend hebben ontvangen, ontvangt u binnen 2 dagen de leensom op uw bankrekening.

Lening afsluiten bij Kredietconcurrent

Wilt u binnen een korte periode geld lenen? Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt gaan wij direct voor u aan de slag. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat we u snel kunnen helpen met het vinden van een voordelige en betrouwbare lening.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

0228 - 526355
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl