Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een motor

Een lening afsluiten voor een motor

Staat u op het punt een motor aan te schaffen en wilt u een lening afsluiten? Dan is het goed dat u even op Kredietconcurrent kijkt. Hier sluit u namelijk snel en gemakkelijk een betrouwbare lening met een lage rente af. Leen alléén geld als u op de hoogte bent van de risico’s en verplichtingen van een financiering voor een motor.

Hoe financieren?

Voor het financieren van een motor is een persoonlijke lening een optie. U leent met een persoonlijke lening eenmalig een vast bedrag tegen een vaste rente. Het is eventueel ook mogelijk om gebruik te maken van een doorlopend krediet voor als u wat geld achter de hand wilt houden.

Bereken hoeveel u kunt lenen

 • Persoonlijke lening

  Een persoonlijke lening is een lening waarbij u eenmalig een specifiek bedrag leent. Het rentetarief wordt bij aanvang van de lening vastgesteld en u betaalt vervolgens gedurende de door u zelf gekozen looptijd elke maand een vaste maandtermijn. Het is niet mogelijk om tussentijds extra geld op te nemen, maar dit betekent wel dat de lening aan het einde van de looptijd in zijn geheel is afgelost.

 • Doorlopend krediet

  Het is ook mogelijk om een motor te financieren met een doorlopend krediet. In dit geval spreekt u een kredietlimiet af met een van onze partnerbanken en kunt u flexibel lenen en aflossen binnen deze kredietlimiet. Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd. De rente op een doorlopend krediet is variabel. Dit betekent dat de rente gedurende de looptijd van de lening kan stijgen of dalen.

 • Looptijd lening en levensduur motor

  Als u voor een lening kiest voor het financieren van uw motor, raden we u aan om in ieder geval een looptijd te kiezen die korter is dan de verwachte levensduur van de motor. Zo zorgt u ervoor dat de lening altijd volledig is afgelost voordat de motor buiten gebruik wordt gesteld.

 • Lening afsluiten bij Kredietconcurrent

  Wilt u een offerte voor een lening bij Kredietconcurrent aanvragen? Vul het formulier in en voor een gratis en vrijblijvende offerte. U ontvangt uw offerte na het aanvragen binnen een werkdag.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl