Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een caravan

Geld lenen voor een caravan

Heeft u al een plekje op de camping op het oog, maar nog niet genoeg gespaard voor een caravan? Een lening kan u op weg helpen, zodat u toch op tijd op vakantie kunt. Bij Kredietconcurrent bieden we leningen met duidelijke voorwaarden tegen scherpe rentetarieven aan.

Hoe financieren?

Heeft u een goed idee over het bedrag dat u tekort komt voor het aanschaffen van een caravan? Een persoonlijke lening is in dat geval een optie. U leent dan precies dat bedrag en betaalt binnen een afgesproken termijn terug. Weet u niet precies hoeveel geld u nodig heeft of wilt u extra geld achter de hand houden, dan is een doorlopend krediet ook een optie.

Bereken hoeveel u kunt lenen

 • Persoonlijke lening

  Met een persoonlijke lening leent u een specifiek geldbedrag tegen een vaste rente. U kiest zelf de looptijd en betaalt vervolgens gedurende de looptijd elke maand een vaste maandtermijn tot de lening volledig is afgelost. Doordat u voor het afsluiten van de lening al precies weet hoeveel u maandelijks moet betalen, biedt een persoonlijke lening veel zekerheid en weet u altijd waar u aan toe bent.

 • Doorlopend krediet

  Een doorlopend krediet is flexibeler, maar biedt wat minder zekerheid. U krijgt bij een doorlopend een kredietlimiet en kunt vervolgens flexibel lenen en aflossen. U kiest zelf hoeveel u wilt lenen en kunt altijd extra geld lenen indien u onder uw kredietlimiet zit. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld ook een deel van uw vakantie te financieren of accessoires voor de caravan aan te schaffen. Een doorlopend krediet heeft een variabele rente en de looptijd staat door het flexibele karakter van de lening niet vast.

 • Looptijd lening en levensduur caravan

  Als u gebruik maakt van een lening voor het financieren van uw caravan, is het aan te raden om bij het kiezen van een looptijd rekening te houden met de levensduur van de caravan. Kies altijd voor een looptijd die korter is dan de levensduur van de caravan om ervoor te zorgen dat u de caravan volledig heeft afbetaald voordat de caravan de geest geeft.

 • Lening afsluiten bij Kredietconcurrent

  Wilt u uw caravan aanschaffen en een lening afsluiten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. Wij nemen na het ontvangen van uw gegevens contact met u op en zorgen dat u zo snel mogelijk een overzicht met het aanbod van onze partnerbanken ontvangt.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl