Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een camper

Geld lenen voor een camper

Bent u van plan om dit jaar in alle vrijheid uw droomreis te maken met een camper, maar heeft u het daarvoor benodigde kapitaal nog niet bij elkaar? Bij Kredietconcurrent kunt u tegen een aantrekkelijke rente een lening afsluiten die bij u past, zodat u toch een mooie trip kunt maken.

Hoe financieren?

Voor het financieren van een camper kunt u gebruik maken van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Wilt u een camper financieren? Zorg er dan voor dat u de verplichtingen en risico’s van een lening begrijpt, voordat u hem afsluit.

Bereken hoeveel u kunt lenen

 • Persoonlijke lening

  Een persoonlijke lening is een van de twee opties voor de aanschaf van een camper. Als u vooraf weet wat de aanschafkosten zijn kunt u met een persoonlijke lening dit specifieke bedrag tegen een vaste rente voor een vaste looptijd lenen. U betaalt vervolgens elke maand hetzelfde maandbedrag. U weet vooraf dus precies hoeveel u elke maand moet betalen en wanneer de camper volledig is afbetaald.

 • Doorlopend krediet

  Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd. Bij een doorlopend krediet is er een kredietlimiet en kunt u zelf bepalen welk bedrag u leent. Zolang u niet aan uw kredietlimiet zit, kunt u extra lenen en afgeloste bedragen kunnen ook opnieuw worden opgenomen. De rente is bij een doorlopend krediet variabel en kan gedurende looptijd van de lening stijgen of dalen.

 • Looptijd lening en levensduur caravan

  Voordat u een lening afsluit voor het financieren van een camper, raden we u aan informatie in te winnen over de verwachte levensduur van de camper. Het is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat de looptijd van uw lening korter is dan de levensduur van de camper. Dit zorgt er voor dat u de camper volledig heeft afbetaald voordat deze buiten gebruik wordt gesteld.

 • Een lening afsluiten bij Kredietconcurrent

  Wilt u een lening met duidelijke voorwaarden en een lage rente voor het financieren van uw camper? Dan bent u bij Kredietconcurrent aan het juiste adres. Vul het formulier in om een gratis en vrijblijvende een offerte aan te vragen.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl