Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een boot

Een boot kopen?

Wilt u deze zomer ook helemaal tot rust komen op het water op uw eigen boot? Bij ons sluit u online een bootfinanciering af die bij u past. Leen alléén geld als u op de hoogte bent van de risico’s en verplichtingen van een bootfinanciering.

Hoe financieren?

Er zijn twee manieren om uw boot te financieren. U kunt een persoonlijke lening afsluiten voor de aanschaf van een boot, maar ook een doorlopend krediet behoort tot de mogelijkheden.

Bereken hoeveel u kunt lenen

 • Persoonlijke lening

  U kunt een boot financieren met een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening leent u in één keer het bedrag dat u nodig hebt voor de boot. U betaalt het geleende bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen. Zo weet u exact wanneer uw bootfinanciering is afgelost. Hoe hoog die maandtermijn precies is hangt af van de totale leensom en de door u gekozen looptijd van de lening.

 • Doorlopend krediet

  Ook met een doorlopend krediet kunt u uw boot financieren, u kiest dan voor flexibiliteit. Het geld dat u hebt afgelost, kunt u weer opnieuw opnemen – tot aan de afgesproken limiet, volgens de afgesproken voorwaarden. De exacte kosten van een doorlopend krediet zijn echter wat lastiger in te schatten, doordat de lening voor een boot geen vaste looptijd heeft en de rente variabel is.

 • Looptijd lening en levensduur boot

  Houd bij het afsluiten van een lening voor de financiering van een boot altijd rekening met de levensduur van de boot. Om ervoor te zorgen dat u niet nog aan het aflossen bent als de boot al buiten gebruik is gesteld, is het belangrijk dat uw lening een kortere looptijd heeft dan de levensduur van de boot.

 • Een lening afsluiten bij Kredietconcurrent

  Wilt u uw nieuwe boot financieren met een lening met een laag rentetarief en heldere voorwaarden? Dat kan, vul het aanvraagformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl