Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een auto

Een auto kopen?

Bent u van plan een nieuwe of tweedehands auto aan te schaffen, maar heeft u even te weinig geld op uw spaarrekening? Bij Kredietconcurrent sluit u snel en voordelig een betrouwbare lening af. Leen alléén geld als u op de hoogte bent van de risico’s en verplichtingen van een autofinanciering.

Hoe financieren?

U heeft de keuze uit een persoonlijke lening  of een doorlopend krediet voor het financieren van een auto, maar in sommige gevallen kan het ook lonen om gebruik te maken van een betalingsregeling van de dealer.

Bereken hoeveel u kunt lenen

 • Persoonlijke lening

  Voor de aanschaf van een auto kunt u kiezen voor een persoonlijke lening. U leent dan precies het benodigde bedrag met een vaste, lage rente. U betaalt elke maand een vast bedrag terug. U kiest ook zelf de looptijd en heeft de zekerheid dat de autolening aan het einde van de looptijd in zijn geheel is afgelost.

 • Afbetaalregeling dealer

  Soms is het ook mogelijk om gebruik te maken van een afbetaalregeling bij een dealer. Controleer voor het accepteren van een afbetaalregeling altijd goed de voorwaarden en de rentetarieven. In veel gevallen wordt de auto pas echt van u nadat de hele lening is afbetaald. Ook komt het voor dat bij het missen van een betaling hoge boeterentes in rekening worden gebracht.

 • Looptijd lening en levensduur auto

  Bij het selecteren van de looptijd van uw lening raden we aan rekening te houden met de levensduur van de auto. De looptijd van de lening zou eigenlijk altijd korter moeten zijn dan de levensduur van de auto. Dit voorkomt dat u de lening nog aan het afbetalen bent, terwijl de auto zelf al niet meer kan worden gebruikt.

 • Lening afsluiten bij Kredietconcurrent

  Wilt u direct een lening afsluiten of bent u benieuwd hoeveel een lening bij Kredietconcurrent u precies gaat kosten? Vul de berekentool in en vraag een gratis en volledig vrijblijvende offerte aan met een duidelijk overzicht van de voordeligste aanbiedingen van onze partnerbanken.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl