Let op! Geld lenen kost geld Logo Kredietwaarschuwing

Toggle menu

Geld lenen voor een adoptie

Geld lenen voor een adoptie

Als u heeft besloten dat u een kind wilt adopteren, kunt u geconfronteerd worden met hoge kosten. Een adoptieproces kost namelijk niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Gelukkig is het in veel gevallen mogelijk om een lening af te sluiten, zodat een tekort aan spaargeld niet direct een probleem hoeft te zijn.

Hoe financieren?

U kunt een adoptie financieren met behulp van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Welke van deze twee financieringsvormen het meest geschikt is, hangt vooral af van uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Zorg er voor dat u de verplichtingen en risico’s van een financiering begrijpt, voordat u hem afsluit.

Bereken hoeveel u kunt lenen

  • Persoonlijke lening

    Als u kiest voor een persoonlijke lening, dan leent u eenmalig een vooraf vastgesteld bedrag tegen een vaste rente. U kiest zelf een looptijd en betaalt gedurende deze looptijd elke maand hetzelfde bedrag tot de lening volledig is afgelost. Het is tijdens de looptijd niet mogelijk om extra geld op te nemen, maar u weet vooraf wel precies waar u aan toe bent en u komt nooit voor verrassingen te staan.

  • Doorlopend krediet

    Een doorlopend krediet biedt meer flexibiliteit. Er is geen vaste looptijd en u kunt binnen de kredietlimiet op elk gewenst moment extra geld opnemen. Zelfs als u aan uw kredietlimiet zit, kunt u bedragen die u aflost daarna opnieuw opnemen. De totale kosten van de lening zijn echter wel iets minder overzichtelijk, omdat zowel de leensom als de rente niet vaststaan.

  • Een lening afsluiten bij Kredietconcurrent

    Wilt u direct een lening voor uw adoptie afsluiten? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en sturen u een duidelijk overzicht met de beste aanbiedingen van onze partnerbanken.


Logo NVF
Logo KiFiD
Logo AFM
Logo Autoriteit Persoonsgegevens
Tevreden klanten
Uitmuntende service
Lage rente 4,1%

Werkwijze

Bij Kredietconcurrent kunt u vrijblijvend en kosteloos een kredietofferte aanvragen. Onze werkwijze bestaat uit vier simpele stappen. Let wel; wij kunnen enkel aanvragen in behandeling nemen indien er sprake is van: 1. een positief BKR, 2. een vast- en bestendig inkomen (geen uitkeringen) & 3. aanvragers die zelfstandig wonen in een koop of huurhuis (geen in- of thuiswonende).

01.

Kiezen

Bepaal eerst of u een persoonlijk lening of doorlopend krediet wilt afsluiten. Wij raden u aan om in deze fase de informatie over de kredietvormen op onze website door te nemen, zodat u weet waar u voor kiest en op de hoogte bent van de verschillen. Daarnaast moet u in deze fase ook bepalen hoeveel geld u wilt lenen. Leen nooit meer dan u daadwerkelijk nodig heeft, geld lenen kost immers geld.

02.

Aanvragen

U vult het digitale aanvraagformulier in om uw voordelige geldlening aan te vragen. U krijgt van Kredietconcurrent per e-mail een ontvangstbevestiging en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag te bevestigen en eventuele ontbrekende gegevens te completeren. Na de bevestiging wordt de aanvraag getoetst bij Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

03.

Vergelijken

Nadat onze partnerbanken uw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvangt u binnen enkele uren het aanbod in een duidelijk overzicht. Hierdoor kunt u de rente en voorwaarden eenvoudig en in een oogopslag vergelijken. Na uw goedkeuring ontvangt u van ons per e-mail het contract en het ESIC-formulier (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet). Hierna wordt contact met u opgenomen om na te gaan of het contract goed is ontvangen.

04.

Tekenen en uitbetalen

Als laatste stap moet u het contract uitprinten, ondertekenen en vervolgens inscannen en terugsturen. Wij zullen na de ontvangst van het ondertekende contract direct controleren of het juist en volledig is ingevuld en alle overige zaken voor u regelen. Wanneer het contract correct is ingevuld en ondertekend, ontvangt u het geld binnen 2 dagen op uw bankrekening.

Bel ons

Bel ons geheel vrijblijvend

010 - 3138637
Stuur een mail

Stuur ons een bericht via e-mail

info@kredietconcurrent.nl